AK Parti Osmangazi’den 3 günlük Oylat kampı

AK Parti Osmangazi Teşkilatı üyeleri, yoğun geçen 2015’in ardından düzenlenen “Osmangazi Teşkilatı Oylat İstişare Platformu”nda bir araya geldi.

AK Parti Osmangazi’den 3 günlük Oylat kampı

3 günlük kamp süresince Osmangazi’nin SWOT analizi yapılırken, ayrıca teşkilat üyelerine yönelik olarak ekip çalışmaları, temel iletişim eğitimi ve kişisel gelişim eğitimleri verildi.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Programın ardından bir değerlendirmede bulunan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Çok verimli bir kampı geride bıraktığımıza inanıyorum. Özellikle 2015’in değerlendirilip, 2016’ya yönelik projelerin konuşulduğu bu kampta, Osmangazi ve Bursa için önemli fikirler ve projeler çıktı. İstişare Platformu’ndan çıkan bu projeleri önümüzdeki süreçte hayata geçirecek ve AK teşkilatların farkını bir kez daha ortaya koyacağımıza inanıyorum. Geçmişinden güç alıp, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Osmangazi Teşkilatı Oylat İstişare Platformu’na katılan ve programın ardından bir değerlendirmede Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, programa katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X