AK Parti Osmangazi’den Ankara çıkartması

AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatı, AK Parti grup toplantısının ardından Bursalı bakanlar ve Bursa milletvekilleriyle bir araya geldi.

AK Parti Osmangazi’den Ankara çıkartması

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile beraberindeki teşkilat mensupları, TBMM’de çeşitli temaslarda bulundu. Teşkilat mensupları, ilk olarak AK Parti’nin Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan grup toplantısına katıldı. Grup toplantısının ardından Başbakanla hatıra fotoğrafı çektiren Osmangazi teşkilatı, daha sonra İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile de bir araya geldi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da eşlik ettiği ziyaretin son durağı ise yine TBMM içerisinde AK Parti Bursa milletvekillerine oldu. Teşkilat mensupları burada AK Parti Bursa milletvekilleri Bennur Karaburun, Zekeriya Birkan, Hüseyin Şahin, İsmail Aydın, Muhammet Müfit Aydın, Cemalettin Kani Torun, Hakan Çavuşoğlu bir araya gelerek, Bursa ve Osmangazi için fikir alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Ali Yılmaz, ilçe teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X