AK Parti Osmangazi’den örnek olacak proje

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Teşkilatı, ‘Kardeş Mahalle Yardım Projesi”ni, Osmangazi sınırları içerisinde yer alan Alacahırka ve Mehmet Akif Mahalleleri’nde başlattı.

AK Parti Osmangazi’den örnek olacak proje

Toplamda 50 koli ihtiyaç malzemesi ve erkek, bayan, çocuk giyim malzemeleri AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Sibel Bedir Kara ve Kadın Kolları Üyeleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Önümüzdeki dönemlerde “Kardeş Mahalle Yardım Projesi”ni tüm Bursa genelinde yaygınlaştırmak için çalışmalar yürüteceklerini kaydeden Kara, “Peygamber  Efendimizin  “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadisinden yola çıkarak böyle bir sosyal sorumluluk projesine start verdik. Bu doğrultuda bize destek olan herkese teşekkür ediyor ve projemizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Yardımlarımız birçok mahallede devam edecek” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X