AK Parti seçime hazır

Seçime sayılı günler çalışmaları yoğunlaştıran AK Parti İl Başkanlığı, sandık koordinatörleri ile bir araya geldi. Toplantıya katılan eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, halkın istikrarı oylayacağına inandıklarını ifade etti.

AK Parti seçime hazır

AK Parti İl Başkanlığı 1 Kasım erken Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Merinos AKKM’de düzenlenen programla 5 merkez ilçenin sandık koordinatörleri ile hazırlıklar değerlendirildi. 

Hazırlıklar kapsamında Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsu  ilçelerinin sandık koordinatörleri ile toplantıda bir araya gelindi. Toplantıya eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İl SKM Başkanı İbrahim Güney, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve yaklaşık bin 500 sandık görevlisinin katıldı. 

Toplantıda konuşan Efkan Ala, ülkenin büyümesi ve istikrarın sürmesi adına çok önemli bir süreçten geçtiklerini belirtti. 1 Kasım seçimlerinde halkın istikrarı oylayacağına inandıklarını ifade eden Ala, tüm teşkilatları ile seçimlere hazır olduklarını vurguladı. 

TORUN: BİZ HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun da tüm teşkilatlarla sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar gerçekleştirdikleri programlara sahada olduklarını belirterek, “Halkımıza yeni dönemde projelerimizi ve her kesimden insanımızın yüzünü güldürecek seçim beyannamemizi anlatıyoruz. 7 Haziran’dan sonra ortaya çıkan ortaya çıkan tabloda bir yönetim boşluğu ortaya çıktığını sanarak ülkede kaos ortamı yaratmaya çalışanlara en güzel cevap Başbakanımız ve Sn. Ahmet Davutoğlu ve partimizin dik duruşu ile verildi. 

İnşallah tokat gibi bir cevapta 1 Kasım’da sandıklarda milletimiz tarafından verilecektir. Bunun için biz AK Parti Bursa teşkilatları olarak çok çalışıyoruz. Bu yolda sandık görevlilerimize de büyük iş düşüyor ve sandık görevlilerimizde 1 Kasım’a en iyi şekilde hazırlanıyor. İnşallah, 2 Kasım’dan itibaren halkımızın desteği ile büyük Türkiye hedeflerimize doğru koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de seçim günlerinde sandık çalışanlarının görevlerinin önemine vurgu yaparak, seçimlere hazırlık sürecinin başından sonuna kadar emeği geçen herkese teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X