‘AK Parti tereddütsüz sorumluluğu aldı’

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ‘Birileri sorumluluktan kaçtı. Milletimiz, bunu da gördü. Birileri sorumluluktan kaçarken, AK Parti, sorumluluğun altına millet adına hiç tereddütsüz girdi’ dedi.

‘AK Parti tereddütsüz sorumluluğu aldı’

AYHAN FİDAN /ÖMER BİLİK

Seçim sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Karacabey’de partisinin ilçe başkanlığında açıklamalarda bulundu. 

Müezzinoğlu, teşkilatın tüm kademelerinin, millet, demokrasi ve bu ülkenin önüne döşenmek istenen taşların temizlenmesi adına gece gündüz gayretle çalıştığını belirterek, ‘Bizim gayretimizin fevkinde bir dönüşle milletimizin teveccühünü gördük. Demokrasinin önündeki taşları millet bir günde, elini vicdanına koyarak, analiz yapıp izanıyla teraziye koydu ve ‘AK Parti’ dedi. İlk teşekkürü millete borçluyuz. Milletimiz bize inancını, güvenini izhar etti. Bize düşen, önce sözlü teşekkürü, sonra da fiili hizmetleri yaparak onu hak ettiği yere ulaştırmaktır’ dedi.

BİZ HAZIRIZ

Daha iyi noktalara gelebilmek için hep beraber çalışacaklarını anlatan Müezzinoğlu, ‘8 Haziran sabahından itibaren on gün ‘Nerede eksiğimiz var, nerede hata yaptık, nerede toplumla olan iletişimimizde gönül bağlarımız zayıfladı?’ sorularını tartıştık. Allah’a şükür Türkiye genelinde de Bursa’da da hatamızı gördük. Milletimiz, bunu da gördü. Birileri sorumluluktan kaçarken, AK Parti, sorumluluğun altına millet adına hiç tereddütsüz girdi. Bedeli varmış, olsun. Bu ülkede, millet adına bedel ödenecekse, o bedele biz hazırız’ diye konuştu.

KAÇANI MİLLET GÖRDÜ

Anayasal sorumluluk gereği hükümete üye vermesi gereken CHP ve MHP’nin, hükümete üye vermekten anayasayı ihlal ederek kaçtığını ifade eden Müezzinoğlu, ‘Kaçanı millet gördü. Buradaki amaçları neydi? ‘AK Parti’yi köşeye sıkıştıralım. Millet bedel öderse ödesin, AK Parti yıpransın. Ondan sonra ben meydanı boş bulayım’. Millet, tam aksine AK Parti’nin eksiğini, kusurunu yıkadı, yağladı, ‘Hadi buyurun, hızla koşun’ dedi. 

Çünkü öbürlerinden bir şey olmayacağını gördü. Bir şey yapma dertleri yok, motorları çalışmıyor, kontak açılmıyor. Motorun çalışmadığı, kontağın açılmadığı bir yapıya millet kendi geleceğini, kaderini teslim edebilir mi?’ değerlendirmesini yaptı. Milletin kaderiyle kimsenin oynayamayacağını vurgulayan Müezzinoğlu, ‘Derdimiz bir şey olmak değil, derdimiz bu ülkeye bir şeyler yapmak. Kimin milletvekili kimin bakan olduğu değil, Türkiye’nin nerede olduğu önemli’ diye konuştu. Bakan Müezzinoğlu, Karacabey’in ardından Mustafakemalpaşa’da da Rumeli Halk Oyunları ve Kültür Derneği ile Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaret etti. 

Müezzinoğlu, son olarak da Mudanya’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bakan Müezzinoğlu, “Seçimlerde Bursa ortalamasını yakalayan, aşağı çeken bir Mudanya değil Bursa ortalamasına katkı sağlayan bir duruma da önümüzdeki dönemde Mudanya’yı da getireceğiz, Mudanyalı hanımlar gençler hazır mıyız, inşallah Mudanya’mızın da Bursa’mızın da ülkemizin de yarınları bugünden daha huzurlu olsun. Bursa’da AK Parti’nin 11 milletvekilinin yanı sıra CHP’nin 5 MHP’nin 2 milletvekilini yok farzetmiyoruz. 18 milletvekili ile hep beraber Bursa’nın yarınlarını, Mudanya’nın yarınlarını, ülkemizin yarınlarına ortak değerlerle ve ortak hedeflerle yürümek istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X