AK Parti Yıldırım sağlıkçıları unutmadı

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı’nda Bursa’daki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

AK Parti Yıldırım sağlıkçıları unutmadı

Onkoloji Hastanesi, Muradiye ve Çekirge Devlet Hastaneleri, Duaçınarı Diş Hastanesi, Yüksek İhtisas ve Şevket Yılmaz Hastaneleri ile Göğüs Hastanesi ve Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’ne giderek başhekimler, doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları ile görüşen AK Parti heyeti, sorunlar hakkında da fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı. Ziyaretler sonrası açıklama yapan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, tıp çalışanlarının zor ama özverili bir meslek icra ettiğine dikkat çekerek, yaşanılan bazı zorluklara rağmen, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti. 

“Allah’ın yarattığı en önemli varlık olan insanın sağlıklı olması için çaba gösteren ve kutsal bir meslek icra eden doktorlarımızın bu gününde AK Parti olarak yanlarında olduğumuzu göstermek için hastaneleri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk” diyen Başkan Yazıcı, Ankara’daki saldırı nedeniyle buruk bir Tıp Bayramı yaşadıklarını da söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X