AK Parti Yıldırım seçim mesaisine başladı

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, seçim startını sabah namazıyla birlikte verdi.

AK Parti Yıldırım seçim mesaisine başladı

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve parti yöneticileri ile birlikte sabah namazını Ertuğrulgazi Merkez Cami’nde kıldı. Başkan Yazıcı ve beraberindekiler daha sonra cami cemaati ile sohbet etti.

Ülkenin içinde bulunduğu durum itibariyle AK Parti iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunun bilincinde olduklarını vurgulayan Başkan Yazıcı, “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Son beş aylık süreçte, ülke olarak 13 yılda yaşadığımızdan daha çok sıkıntı yaşadık.  İstikrarın ne kadar önemli olduğunu yaşayarak gördük. 1 Kasım’da bu belirsizliğe son vererek, ülkemizi yeniden 7 Haziran öncesindeki,  güçlü konumuna ulaştırmak için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bunun bilinciyle ilçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız, sandık kurulularımız  ve 15 bin kişiyi aşan teşkilat mensubumuzla sahaya indik. Önümüzdeki bir ay boyunca her Yıldırımlıya ulaşarak, projelerimizi ve Türkiye’nin AK Parti’ye olan ihtiyacını anlatacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X