AK Parti Yıldırım seçim startı verdi

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı’nda seçim startını verdi.

AK Parti Yıldırım seçim startı verdi

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda konuşan Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, bugüne kadar girilen her seçimi önemsediklerini, ancak 2015 seçimlerinin her zamankinden çok daha fazla önemsenmesi gerektiğini vurguladı. Tek bir fireye bile tahammül edemeyeceklerini kaydeden Yazıcı, “AK Parti sayesinde devletimiz 13 yılda 50 yıllık bir kazanım elde etti. Son seçimlerdeki hedefin biraz daha üstüne çıkmak zorundayız. Cumhurbaşkanımız, Bursa’ya geldiğinde iktidar olan partinin güçlü kararlar alabilmesi için 400 milletvekili ile Meclis’te temsil edilmesi gerektiğini söyledi. Bunu biz üstümüze aldık. Bizden başka 400 milletvekilini AK Parti’ten başka alacak bir babayiğit parti yok. Hedefimiz belli 400 milletvekiline ulaşmak. Peki bunu nasıl alacağız? Bundan önce ne yaptıysak yine aynısını yaparak alacağız. Çok çalışacağız, gayretli olacağız. Milletimizin sesini, nefesini hissedeceğiz. Gençlere ve hanım kardeşlerimize çok büyük görevler düşüyor. Yorulmayacağız, hiçbir adım geride durmayacağız. İnşallah 8 Haziran sabahında AK Parti 400 milletvekili ile yoluna devam edecek” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN’I BAŞKAN YAPACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce muhtar bile olamayacağını iddia edenlerin olduğunu hatırlatan Hüdayi Yazıcı, milletin desteği ile Erdoğan’ın değil muhtar, halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olma şerefine eriştiğini belirtti. Şimdi de halkın ihtiyaç duyduğu bir sivil anayasanın gerekliliği konusuna vurgu yapan Yazıcı; “İşte o yüzden 400 milletvekilini almak zorundayız. 400 vekili aldığımızda inşallah sivil anayasamızı da yapacağız. Muhtar olamaz denilen Cumhurbaşkanımızı da inşallah başkanlık makamına oturtacağız. Ben 50 yaşındayım. Bugüne kadar 3 örtülü 3 örtüsüz ihtilal gördüm. Her iktidar ülkenin ömründen ömür götürdü. Başbakan ve bakanlar asıldı. Milletvekilleri siyasi yasaklı oldu. 60’tan fazla siyasi parti kapatıldı. Şimdi yine bir milletin adamı iktidara geldi. Ona da aynı oyunlar oynanıyor. Ancak inanıyoruz ki milletimiz reisine bu sefer sahip çıkacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X