AK Parti Yıldırım’dan Ankara’ya çıkarma

AK Parti Yıldırım İlçe Yönetim Kurulu, gençlik ve kadın kolları üyeleri, Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde önemli temaslarda bulundular.

AK Parti Yıldırım’dan Ankara’ya çıkarma

TBMM’de AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu tarafından karşılanan ve aralarında Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’nın da bulunduğu 45 kişilik heyet, daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını dinlemek için AK Parti Meclis Grup Toplantısı’na katıldı. Toplantı sonrası Başbakan ile hatıra fotoğrafı da çektiren AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı üyeleri, Davutoğlu’na İznik çinisi hediye etti. 

SAĞLIK BAKANI AĞIRLADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yapılan görüşme sonrası, AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı üyeleri ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından özel olarak ağırlandı. Grup toplantısı sırasındaki coşkularından dolayı partili gençleri tebrik eden Müezzinoğlu, Bursa’nın parlayan yıldızı olarak görülen Yıldırım’daki sorunların çözülmesi için hükümet olarak yoğun gayret gösterdiklerini belirterek “Partimize her seçimde artan oy oranı ile destek olan Yıldırımlılar her şeyin en iyisini hak ediyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve AK Parti İlçe Başkanımız Hüdayi Yazıcı ile sık sık görüşerek, yapılacak hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X