AK Parti Yıldırım’dan kan bağışı

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı 3 ayda bir kez düzenlediği geleneksel kan bağışı etkinliği ile kan bekleyenlere bir kez daha umut olmanın mutluluğunu yaşadı.

AK Parti Yıldırım’dan kan bağışı

Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve AK Parti Bursa milletvekilleri İsmet Su ve Hakan Çavuşoğlu’nun da destek verdiği kan bağışı etkinliğinde bir araya gelen AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, İlçe Ar-Ge Başkanlığı ve Kızılay ile birlikte düzenlenen etkinlik sayesinde yine yüzlerce kan bekleyen hastaya umut ışığı olmanın gururunu yaşadı.

KAN VERMEK İNSANLIK BORCU

Teşkilatlarıyla her 3 ayda bir kan vermeye özen gösterdiklerini hatırlatan Başkan Hüdayi Yazıcı; “Yaşamın yaşatılandan ibaret olduğunun bilincindeyiz. Bu anlamda kan bağışına da bağıştan öte, nerede ve ne şartta olursa olsun yapılması gereken bir insanlık görevi olarak baktık. Türkiye’nin en büyük teşkilatlarından bir olma özelliğini taşıyoruz. Böyle kampanyalar düzenlerken de katılım sıkıntısı hiçbir zaman yaşamadık. Sağolsunlar, vatandaşlarımız bizleri etkinliklerimizde hiç yalnız bırakmıyorlar. Hep birlikte, çok anlamlı bir organizasyona daha ev sahipliği yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X