AK Parti Yıldırım’dan kaynaşma semineri

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı Afyonkarahisar’da toplanarak 16 Nisan halk oylaması sonuçlarını değerlendirdi. Üç gün süren seminerde, referandum sürecince sahada çalışan partililer de dinlenme ve kaynaşma fırsatı yakaladı.

AK Parti Yıldırım’dan kaynaşma semineri

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’nın ev sahipliği yaptığı organizasyona Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Yapılan seminer hakkında bilgi veren AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, başarılı bir kampanya yürüttüklerini ve bunun karşılığında Yıldırım’da yüzde 59 oranında ‘evet’ oyu çıktığını hatırlatarak “Demokratik haklarını kullanmak için sandığa giden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 16 Nisan’da Yıldırımlılar demokrasiye ciddi manada katkı yapmışlardır. Evet oyu veren de hayır oyu veren de bizim için birdir, hepsine de saygı duyuyoruz” diye konuştu.

Toplantıda konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de vatandaşların 16 Nisan kendi kaderlerini tayin etmek için sandık başına gittiklerini belirterek “Referandum süresince birileri politik bir karartma uygulayarak, ‘diktatörlük’ gibi korkulu söylemlerle insanlarımızın zihnini bulanıklaştırmaya çalıştı. Ancak bu iftiraların gerçek olmadığını bilen milletimiz en güzel yanıtı sandıkta verdi” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X