AK Parti Yıldırım’dan Kılıçdaroğlu’na suç duyurusu

AK Parti Yıldırım İlçe Yönetimi ve partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Yıldırım’dan Kılıçdaroğlu’na suç duyurusu

HALİL ÖZÇOBAN

 

Konuyla ilgili Adliye Sarayı önünde gazetecilere açıklama yapan Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanımıza yönelik sarfettiği sözleri şiddetle kınıyor ve hakaret ettiği gerekçesiyle “Cumhurbaşkanına hakaretten” suç duyurusunda bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımızı yapılan bu çirkin saldırıları kabul etmemiz mümkün değildir. Ey Kılıçdaroğlu sen bu hareketleri medyanın önünde Cumhurbaşkanına değil, ona oy vermiş milyonlara ve Türk milletine yapıyorsun. Siyaset yapan bizler bu ülkenin siyasetçilerinden ağzı bozuk ve hakaretvari, çirkin iftira yerine hizmet etmelerini ülkelerine sahip çıkmalarını istiyoruz. Ey Kılıçdaroğlu ana muhalefet partisi olarak  ülkemizin birliğine en fazla ihtiyacı olduğu bir dönemde bir kez olsun milli ve yerli düşünerek ülkeye sahip çık. Bunu beceremiyorsan gölge etme başka ihsan istemez. Tüm vatandaşlarımızı da bu tür ağzı bozuk kavgacı siyasetçileri protesto etmeye davet ediyoruz” dedi.

Daha sonra partililer, kalabalık halde Adliye Sarayı’na girerek dilekçelerini verdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X