AK Parti Yıldırım’dan referandum toplantısı

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, referandum çalışmalarına hız verdi.

AK Parti Yıldırım’dan referandum toplantısı

İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, geçmiş yıllarda partiye hizmet etmiş tecrübeli isimlerle bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya önceki dönem ilçe başkanlarından Mehmet Emin Tutan, Ahmet Er, Şakir Ermiş ve Mümin Demir katıldı.

 

AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı’nda bugüne kadar görev yapan isimlerin tecrübelerinden referandum sürecinde yararlanmak istediklerini de belirten Başkan Yazıcı, “İlçemizde görev yapmış ve halen yapmakta olan teşkilat mensuplarımızın birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin geleceğine yön verecek referandum çalışmalarına katılmasını talep ediyoruz. AK Parti’ye gönül veren teşkilat mensuplarımızın hepsi bizim için çok değerli. Başkanlarımız kendi görev yaptıkları dönemde geçirdikleri seçim kampanyalarındaki tecrübelerini aktardılar. Biz bu tecrübeler ışığında kendimize yol haritası hazırlıyoruz” diye konuştu.

 

Referandum sürecinde birlik beraberlik içinde parti çalışmalarına her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarını ifade eden önceki dönem başkanları da ilk günkü heyecan ile referandum sürecinde partide kendilerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını söylediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X