AK Parti Yıldırım’dan Sarıkaya’ya ziyaret

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya’yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Yıldırım’dan Sarıkaya’ya ziyaret

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım halkını çok iyi tanıdığına işaret etti. İlçe halkının isteklerini bildiklerini kaydeden Yazıcı, “Vatandaşın isteği doğrultusunda çalışmalar yapılsın istiyoruz. Halkın bize yaptığı talepleri de ilgili birimlere aktarıyoruz. Özellikle eğitim konusunda halkımızın eksik kaldığı noktaları da biran önce çözebilmek için çalışıyoruz. Çok şükür eskisi kadar sıkıntımız kalmadı. Şimdi artık vatandaşlarımız gelişen şartlara göre isteklerde bulunuyorlar. Özel okul konusunda talepler geliyor. İnşallah çözülmesi için de bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için uğraşacağız. Yeni ilk, orta, lise ve üniversite yatırımları ile inşallah ilçemiz hak ettiği yerlere gelecek. İlçemizi her alanda olduğu gibi eğitimde de lider yapmak için çalışıyoruz. İlçe teşkilatımızdaki eğitim komisyonumuza tecrübeli eğitimcileri aldık ve eğitimdeki sıkıntıların giderilmesi noktasında ciddi çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

YILDIRIM’A POZİTİF AYRIMCILIK

Yıldırım’ın fırsatlar ilçesi olduğunun altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya ise “Yıldırım’ın eğitim sisteminde sorun var gibi algılanıyor ama biz öyle bakmıyoruz. Sorunların olduğu ilçede fırsatlar da vardır. Ben göreve geldiğim günden beri birçok ilçede okulları geziyorum ve durumları gözlemliyorum. Yıldırım’daki sıkıntıları biran evvel giderebilmek adına ilçemize pozitif bir ayrımcılık yapıyoruz. İlçede ihtiyaç olan derslik ve liseler için üst kurumlara isteklerde bulunuyoruz. Kabul edilmesi için de takipçi olacağız. İnşallah Yıldırım’a önemli eğitim yatırımları yapılacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X