AK Parti Yıldırım’dan Türkiye’de bir ilk

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları öncülüğünde düzenlenen ‘kardeş ilçeler’ projesini Türkiye’de ilk gerçekleştiren AK Parti Yıldırım İlçe Gençlik Kolları, AK Parti Meram Gençlik Kolları ile kardeş ilçe oldu.

AK Parti Yıldırım’dan Türkiye’de bir ilk

AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir’i yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında ziyaret eden AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Adnan Kurtuluş, ”Konya ziyaretimizde, Mevlana Türbesi ve Şems Tebrizi Camii’ni gezdikten sonra Şeb-i Arus programına katıldık. Meram Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir ve yönetimi ile toplantı düzenleyip, istişarelerde bulunduk. Bu bir başlangıç hareketidir” şeklinde konuştu.

AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir ise, Genel Merkez’in böyle bir projede önceliği Yıldırım ve Meram’a vermesinin kendilerini memnun ettiğini belirterek “En yakın zamanda bizlerde kendilerini ziyaret ederek çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X