AK Parti`de 3 ilçenin adayı daha açıklandı

AK Parti`de cuma günü Yıldırım`la başlayacak kongreler öncesi, ilçe başkan adaylarının isimleri belirlenmeye devam ediyor.

AK Parti`de 3 ilçenin adayı daha açıklandı
SEYİT GÜNDOĞAN
 
İl Başkanı Cemalettin Torun, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, daha önce belirlenen 5 ismin ardından 3 ilçede aday olacak isimleri açıkladı.
 
Yenişehir, Mudanya ve Nilüfer’de aynı adaylarla seçime gideceklerinin altını çizen Torun, “Yeni arayışlar içine girmedik. Yapılan istişareler neticesinde Yenişehir’de mevcut İlçe Başkanı Adnan Kamil, Mudanya’da mevcut İlçe Başkanı Erdal Kaya ve Nilüfer’de çiçeği burnunda İlçe Başkanı Celil Çolak ile yolumuza devam edeceğiz. İlçe kongrelerinde seçilecek olan arkadaşlarımız hem 2015 seçimlerinin yükünü omuzlayacak hem de yeni Türkiye’yi oluşturacak AK kadroları belirleyecek. Başbakanımız sürekli koşuyor. Kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız uzun adamla başbakanımız koşan adamın birlikte Türkiye’yi uçuracaklarına inanıyoruz. Onlarla birlikte bizler de tüm teşkilatlar olarak hep birlikte koşacağız ve Türkiye’yi en güzel hedeflere birlikte uçuracacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X