AK Parti`de delege seçimleri tamam

AK Parti Bursa teşkilatında delege seçimleri tamamlandı. Parti üyeleri, 1057 mahalleye kurulan sandıklarda oylarını kullanarak partilerini 2015 seçimlerine hazırlayacak olan isimleri belirleyecek kişileri seçti. Yapılan seçimler sonucunda her ilçeden 4 yü

AK Parti`de delege seçimleri tamam
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ise oyunu seçim bölgesi olan Sakarya Mahallesi’nde kullandı. Burada açıklamalarda bulunan Torun, hafta sonu boyunca süren delege seçimlerinde güzel bir demokrasi örneği verildiğini söyledi.
 
SIKINTI YAŞANMADI
 
Torun, delege seçimlerinin, 15 Eylül tarihinde başlayan kongreler sürecinde önemli bir ayağı oluşturduğunu belirterek, “Delege seçimlerimiz kapsamında 1057 mahallemizde sandıklarımız kuruldu. Bu çalışma ile üyelerimizin hiçbir sorun yaşamadan sandıklarımıza gelip oy kullanmalarını ve bu demokrasi şölenine katılmalarını arzu etmiştik ve çok şükür ki seçimlerimiz yoğun bir katılımla, hiçbir sıkıntı yaşanmadan tamamlandı. AK Parti il teşkilatlarımızı geleceğe taşıyacak isimlerin belirlenmesinde önemli bir rol üstlenen delegelerimizin kullandığı bu oylar çok önemliydi ve katılım bizi sevindiren bir oranda oldu. Bu aynı zamanda üyelerimizin partimize olan bağlılıklarını ve mensubiyetlerini ortaya koyan çok önemli bir seçimdi. Bundan sonra da İnşallah 15 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında planladığımız ilçe kongrelerimizin ardından il kongremizi de gerçekleştirerek bu süreci de tamamlamış olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X