‘AK Parti’de eski olmaz’

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, AK Parti’ye emek verenlerin hiçbir zaman eskimeyeceğini vurgulayarak, “Bu partiye geçmişte hizmet edenler asla eski tabiri ile anılmaz” dedi.

‘AK Parti’de eski olmaz’

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca düzenlediği ‘Vefa İftarları’na ara vermeden devam ediyor. 

İlçe Başkanlığı, son olarak önceki dönem ilçe teşkilatında görev almış mahalle başkanları ve yöneticilerini Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediği büyük bir organizasyon ile buluşturdu. Yemeğe AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, önceki dönem ilçe başkanları, önceki dönem ve şimdiki mahalle başkanları ile yöneticileri katıldı.

BİZİM ESKİMİZ YOK

Yemekte  konuşan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, AK Parti kültüründe hiçbir zaman eski kelimesini telaffuz etmediklerinin altını çizdi. Parti içerisinde herhangi bir kademede görev almış birisinin bundan sonraki dönemlerde de herhangi bir pozisyonda görev alabileceğini söyleyen Yazıcı; “Bizler vefa kültüründen geliyoruz. AK Parti, bugüne kadar hiç kimseyi ötekileştirmedi. Hiç kimseyi görevi bittikten sonra bir kenara terk etmedi. Günü ve yeri geldiğinde mutlaka herkese bir görev verilecektir. Bu partiye geçmişte hizmet edenler asla eski tabiri ile anılmaz. Bizde önceki dönem, şimdiki dönem ve gelecek dönem vardır.” diye konuştu.

İNANMIŞ KADROLAR

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, partinin teşkilatı ve organizasyon şeması ile tam bir kurumsallık örneği sergilediğini kaydederek, “Bu organizasyon dünyanın hiçbir partisinde yok. O yüzden teşkilatımızın morali bozulmasın. Belki bir rehavet ortamı oldu. 10 seçim yaşadık. Hepsinden de zaferle çıktık. İnşallah bir seçim startı verilirse bu teşkilat en güzel çalışmayı hep birlikte yapacaktır. Bizim elimizdeki en büyük malzeme insan kaynağıdır. Zaten büyük başarılar, büyük reformlar, büyük icatlar birbirine inanmış ekipler ve kadrolar ile olur” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X