AK Parti’de grup başkanvekilliği seçimi yapıldı

AK Parti Grup başkanvekilliklerine; Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Amasya Milletvekili Naci Bostancı yeniden seçildi.

AK Parti’de grup başkanvekilliği seçimi yapıldı

AK Parti Grup Yönetimi ile TBMM Başkanlık Divanı’nda AK Parti’yi temsil edecek üyeler seçildi.

 

AK Parti Grup Toplantısı’nda, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasının ardından, basına kapalı bölüme geçildi. 

 

Bu bölümde, 26. Dönem. 2. Devre için, AK Parti Grup Yönetimi ile TBMM Başkanlık Divanı’nda AK Parti’yi temsil edecek üyelerin seçimi yapıldı. 

 

Grup başkanvekilleri değişmedi

 

Buna göre, AK Parti Grup Başkanlığına İzmir Milletvekili ve Başbakan Binali Yıldırım yeniden seçildi.

 

AK Parti Grup Başkanvekilliklerine, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Amasya Milletvekili Naci Bostancı tekrar seçildi.

 

Başkanlık Divanı’nı üyelerinde değişiklik

 

Grup başkanvekilleri değişmezken, Başkanlık Divanı’nda AK Parti’yi temsil edecek üyeler de değişiklik yapıldı. 

 

Buna göre, TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen Divan’da yer almazken, yerine AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı seçildi. TBMM Katip Üyesi Ömer Serdar’ın yerine de Divan’da, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik görev yapacak. 

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ile AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın TBMM Başkanvekilliği görevine yeniden seçilirken, diğer Başkanlık Divanı üyelerinin de görevlerine devam etmeleri kararlaştırıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X