AK Parti’de hedef 500 bin üye

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, genel merkezin ‘Her yıl 1 milyon yeni üye’ hedefi kapsamında yeni üye çalışmalarına start verdi.

AK Parti’de hedef 500 bin üye

Bursa’nın 17 ilçesinde eş zamanlı başlatılan yeni üye kampanyasında 2023 yılına kadar 500 bin üye sayısına ulaşılması hedefleniyor.

Bursalılara ‘AK Parti davasına katılın’ çağrısında bulunan İl Başkanı Ayhan Salman, “Halen 345 bin aktif üyesi bulunan AK Parti Bursa İl Başkanlığı olarak , Cumhuriyetin 100’ncü yıldönümüne denk gelen 2023 yılı için 500 bin üye hedefi belirledik. Yeni üye çalışmaları kapsamında internet dijital platform oluşturduk. Partimize üye olmak isteyenler belirlenen internet adresi üzerinden online üyelik başvurusu yapabilecek. Ön başvurusu alınan vatandaşlar, bulundukları adrese göre AK Parti İlçe başkanlıkları aracılığı ile partiye resmi üye olarak kaydedilecekler” dedi.

‘BURSA İÇİN HAYALLERİMİZ VAR’

Parti teşkilatlarının, hem siyasal katılım, hem güçlü parti kalabilme açısından büyük önem taşıdığını belirten Salman, mümkün olduğunca çok vatandaşı partilerine katmak istediklerini açıkladı. Güçlü bir parti teşkilatının, bulunduğu şehre hizmet ve yatırım gelmesinde çok daha etkili olacağını vurgulayan “AK Parti olarak Bursa’nın geleceğine dair hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Gelecek kuşaklara daha güzel bir Bursa, daha güzel bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Biliyoruz ki Bursa büyürse Türkiye büyür. Yıllardır sürdürdüğümüz AK davamız için, 2023 hedeflerimiz için, Bursa yeni projeler üretiyor, yeni yatırımlara yöneliyor. Bu davada ben de varım’ demenin en somut şekli, partiye üye olmaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X