AK Parti’de hedef  büyük

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili hedefi büyük tutan Ak Parti’liler, Büyükşehir başta olmak üzere 17 ilçeyi kazanmak için ‘Çok çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

AK Parti’de hedef  büyük

DERYA DEMİR

AK Parti’nin 49. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Başbakan eski Yardımcısı ve halen TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı olan Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Efkan Ala, Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçe belediye başkanları ile geçmiş dönem milletvekillerinin de aralarında bulunduğu tüm teşkilat mensupları katıldı.

 Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, yaklaşan yerel seçimlere dikkat çekerek, her zaman olduğu gibi bugün itibariyle aşkla, şevkle koşturmaya devam edeceklerini, bugüne kadar yaptıkları gönül siyasetini sürdürerek, seçimlerde başarılı bir sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi. Ardından, milletvekilleri konuştu.

ÇAVUŞOĞLU’NUN SÖZLERİ

31 Mart seçimlerinde “Bursa’ya yakışır şekilde çalışmalıyız” diyen  TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, “Yeni dönemde Bursa’ya yakışacak bir şekilde çalışmak zorundayız. Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için birçok aday adayı olacak. Ancak süreç neticelendikten sonra tek bir aday kalacak.  Bu noktadan sonra bizim en büyük vazifemiz o kişinin etrafında kenetlenmek ve Bursa’da bize yakışanı yapmak olacaktır. AK Parti de makamlar amaç değildir. AK Parti’de makamlar bu millete hizmet etmenin amacıdır. AK Parti’nin bütün fertleri de bu milletin hizmetkarıdır. AK Parti’de ben yoktur. AK Parti’de biz vardır. AK Parti’de ‘ben yoksam dünya yıkılsın’ diyenlerin yeri de yoktur dedi.

ALA’NIN KONUŞMASI

Bursa milletvekili MKYK Üyesi Efkan Ala da, “Önümüzde yerel seçimler var. Seçimde ciddi başarılar elde etmek durumundayız. Adaylık yarışından başarıyla çıkan arkadaşımızın hep yanında olacağız” diye konuştu. 
Seçim çalışmaları için uyarı da da bulunan Ala, “Seçim sürecinde olabilecek spekülasyonlara asla taviz vermeden yolumuza devam etmeliyiz. Mahalli seçimler bizim için çok önemli. Önümüzdeki seçimlerde Bursa’yı 4.  büyük il olma onuruna yakışır bir sonuçla demokrasimize kalın bir imza atmayı ümit ediyorum. Dedikoduyu sadece yapmamak yetmez, ayrıca dinlememeliyiz. Onun için, biz projeler, programlar, politika konuşuruz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X