AK Parti’de ilk aday Şeker

AK Parti’de 10 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi öncesi adaylığını ilk açıklayan isim Cüneyt Bülent Şeker oldu.

AK Parti’de ilk aday Şeker

 

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Adaylığını Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlediği toplantı ile açıklayan Şeker, partideki yapının bürokratikleştiğini belirterek, halktan uzaklaştıran bürokratik yapıya son verip, teşkilatları yeniden halkla kucaklaştıracaklarını söyledi.

AK PARTİ HALKTAN UZAKLAŞTI

İl başkanlığı görevini mevcut başkan Cemalettin Torun’dan daha iyi yapabileceğini düşündüğü için bu göreve talip olduğunu kaydeden Şeker, partinin önemli sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu ve yapının giderek bürokratikleştiğini savundu. 

Halkın AK Parti’ye olan ilgisinin azaldığını öne süren Şeker, “Parti içerisinde her geçen gün artan bürokratik yapının etkisiyle halktan uzaklaştık. Heyecan azaldı. Biz bürokratik yapılaşmaya son vererek yeniden teşkilatlarımızı halkla kucaklaştırmak için yola çıktık” diye konuştu. 

YOLUMDAN DÖNMEM

Çok adaylı kongrelerin teşkilat içerisindeki birlik bütünlüğe katkı sağladığını ve bundan korkulmaması gerektiğinin altını çizen Şeker, “Yeni Türkiye’de parti daha katılımcı, daha açılımcı olmalı. Tek adaylı kongrelerin genel merkezin değil, mevcut il yönetiminin tasarrufu olduğunu düşünüyorum. Biz demokratik hakkımız kullanıp göreve talibiz. Yarın ne getirir bu günden söylemek zor ama şurası kesin ki eğer İl Başkanı Cemalettin Torun aday olursa kongre en az iki adaylı olur. Kimsenin baskısıyla, dayatmasıyla, tavsiyesiyle inandığım yoldan dönmem” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X