AK Parti`de kongreler Yıldırım`la başladı

AK Parti, kongre sürecine Yıldırım`la start verdi. Yunus Emre Spor Kompleksi`nde yapılan coşkulu kongrede, teşkilatın tek adayı olan Hüdayi Yazıcı, yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti`de kongreler Yıldırım`la başladı
SEYİT GÜNDOĞAN
 
Katılımım olduğu yoğun olduğu kongreye; AKP Bursa milletvekilleri Canan Candemir Çelik, İsmet Su, Bedrettin Yıldırım, Hakan Çavuşoğlu, M. Kemal Şerbetçioğlu, İsmail Aydın, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe belediye başkanları, İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe başkanları, önceki dönem vekilleri  ile çok sayıda partili katıldı.
 
Divan Başkanlığı’nı Abdullah Duman’ın yaptığı kongrede konuşan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, bu kongreyle 2015 seçimlerinin startını verdiklerini belirterek, kongre çalışmalarının ardından saha çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayacaklarını söyledi. 
 
Yazıcı, “Yeni Türkiye yolunda yeni anayasa yapabilmek için teşkilatlara düşen görev en yüksek oy oranını yakalamak için gece gündüz demeden çalışmaktır. Hedefimiz Yıldırım’da yüzde 65 oy almak. Bu hedefi yakalayacak çok deneyimli ve çalışkan bir ekibimiz var. Önümüzdeki genel seçimlerde Türkiye’ye örnek olacak bir başarıya imza atacağız” diye konuştu.
 
Kongrede konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, kongrelerin AK Parti’ye güç katacağını vurgulayarak, “Bu kongrelerden alnımızın akıyla çıkacağız. En güçlü yönetim ve kadrolarla daha önce gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmaların devamını çok daha güçlü ve güzel bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, 2015 seçimleri öncesinde il ve ilçe teşkilatlarının yönetimlerini ve kadrolarını yenileme anlamında büyük bir heyecan yaşadıklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X