AK Parti’de mülakat zamanı

AK Parti’de milletvekili aday belirleme süreci devam ediyor. Temayül yoklamasının ardından şimdi de Genel Merkez’de mülakatlar yapılıyor.

AK Parti’de mülakat zamanı

Bursa milletvekili aday adaylarının mülakatları da dün başladı. Yarın sona erecek mülakatlarda, Bursa aday adaylarını başkanlığını AK Parti Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun yürüttüğü ve AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Çiğdem Karaarslan, 24. Dönem İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve 24. Dönem Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’dan oluşan 11. Mülakat Komisyonu karşılıyor. Mülakatlara, mevcut ve eski vekiller, eski il başkanları, eski kadın ve gençlik kolları başkanları katılmıyor.

Mülakatlardan geçmeyi başaran aday adayları bu kez ana komisyonlarda değerlendirilecek. Temayül yoklamasının sonuçları, alt ve ana komisyonların değerlendirmeleri Başbakan Davutoğlu başkanlığında oluşacak üst kurula sunulacak. Son kararı da üst kurul verecek. 7 Nisan’da milletvekili adayları açıklanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X