AK Parti’de yoğun mesai

AK Parti’de, milletvekili aday adayı sayısı her geçen gün artıyor. Dün de yoğun bir günün yaşandığı AK Parti’de son başvuru süresi olan 20 Şubat’a iki gün kala aday adayı sayısı 130’u buldu.

AK Parti’de yoğun mesai

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Aday adayları dün İl Başkanlığı’nda yarım saat arayla adaylıklarını kamuoyuna açıkladılar. Saat 11.00’den 18.00’e kadar tam 20 isim, adaylığını açıklarken; Başbakan eski Danışmanı Cemalettin Kani Torun, iki dönem Yıldırım Belediye Başkanlığı yapan Özgen Keskin, Orman-İş eski Şube Başkanı İsmet Terzi dikkat çeken isimler olarak göze çarptı. 

Dün, sırasıyla İsmet Terzi, Emrullah Güler, Bülent Büke, Mehmet Emre Fencioğlu, Nureddin Arif Kurtulmuşlar, Kani Torun, İlker Karaman, Erol Çetinkaya, Yasemin Çatal, Kenan Vatansever, Kemal Alemdar, Selda Meriç, Muhammet Müfit Aydın, Faruk Coşkun, Osman Kandara ve Özgen Keskin başvurularını İl Başkanı Cemalettin Torun’a teslim etti. 

TEVECCÜH ARTIYOR

Aday adaylarının dosyalarını teslim alan İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti’ye olan teveccühün her geçen gün arttığına dikkat çekerek, AK Parti’yi Bursa’dan en iyi şekilde temsil edecek milletvekillerini meclise göndereceklerini söyledi. Aday adaylığı başvurularının 20 Şubat’ta sona ereceğini vurgulayan Torun, 26 Şubat’ta Merinos’ta aday adaylarının tanıtımını yapacaklarını 1 Mart’ta da temayül yoklaması yapılacağını söyledi.

Aday adayları da dosyalarını teslim ettikten sonra kısaca kendilerini tanıtarak neden aday olduklarını açıkladılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X