AK Parti’den Aktaş’a önemli görev! Anadolu’dan istek geldi…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a partisinin verdiği önemli görevi bugünkü köşesine taşıdı…

AK Parti’den Aktaş’a önemli görev! Anadolu’dan istek geldi…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bir süredir… AK Parti Genel Merkezi il-ilçe teşkilatlarını motive etmek ve yeni döneme hazırlamak amacıyla Teşkilat Akademisi programları düzenliyor.

Nitekim…

20-21 Kasım tarihlerinde Bursa’daki Teşkilat Akademisi’ne, genel merkezden gelen yöneticiler yanında alanlarında tanınan isimler konuşmacı olarak katılıp deneyim paylaşımı yaptılar.

Konuşmacılar arasında…

Bursa Milletvekili olan Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala da, Antalya’da iki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Menderes Türel de vardı.

Bu programın ardından, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a verilen görevi 29 Kasım günü duyurduk:

İl il devam eden Teşkilat Akademisi toplantılarının bundan sonraki organizasyonlarında AK Parti Genel Merkezi tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da eğitmen olarak görev verildi.

Samsun, Kastamonu ve Kütahya’daki AK Parti Teşkilat Akademisi toplantılarında Aktaş da bilgi ve deneyim paylaşacak.

Ardından…

Başkan Aktaş’a ilk Kastamonu ve Samsun’da görev verildi. Geride kalan hafta sonu Çanakkale’de bilgi ve deneyim paylaşan Aktaş bu hafta da Bilecik ve Eskişehir’de yapılacak Teşkilat Akademisi’nde kürsüye çıkacak.

Başlangıçta…

Başkan Aktaş’a 3 ders planlanmışken, bu hafta sonu gittiği il sayısı 5 olacak. Yani, dikkat çekici bir artış söz konusu.

Bu da…

Kulağımıza gelenlere göre, Anadolu illerinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş için yoğun “bize de gelsin” isteklerinden kaynaklanıyor.

Hatta…

Konuştuğumuz dostlar, bu sayının daha da artabileceğini, bazı sürpriz illerin de Aktaş’ın ders programına eklenebileceğini söylediler.

Aslında…

13,5 yılı İnegöl Belediye Başkanlığı olmak üzere 17 yılı aşkın belediyecilik deneyimi olan Aktaş’tan daha kıdemli Büyükşehir Belediye Başkanı yok AK Parti’de.

İllerden yoğun istek gelmesi de başlı başına moral oluşturuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X