AK Parti’den İlker Başbuğ’un açıklamaları ile ilgili açıklama

AK Parti Sözcüsü Çelik, İlker Başbuğ’un açıklamaları ile ilgili, “Yarın arkadaşlarımız suç duyurusunda bulunacaklar.” dedi.

AK Parti’den İlker Başbuğ’un açıklamaları ile ilgili açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, pistten çıkan uçakla ilgili olarak, “Çeşitli mecralardaki spekülatif ve doğru olmayan haberlere itibar edilmemesi gerekir.” ifadelerini kullandı.

AP’nin giderek ırkçıların, faşistlerin, İslam ve Türkiye düşmanlığı yapanların gösteri mekanına dönüşmeye başladığını belirten Çelik, bunun Avrupa için kaygı verici olduğunu söyledi.

Çelik, “Avrupa demokrasilerini korumanın yolu, İslam ve Türkiye düşmanlığına set çekmektir, bu konuda net bir tavır sahibi olmaktır.” diyen Çelik, “PKK’lı teröristlerin konferans yapabildiği, konferansa katılabildiği bir organizasyonun olması, Avrupa Parlamentosu’nun kendi değerlerinden uzaklaşması, kendi kendini feshetmesi demektir.” şeklinde konuştu.

İlker Başbuğ’un açıklamaları

AK Parti Sözcüsü Çelik, İlker Başbuğ’un açıklamaları ile ilgili de “Yarın arkadaşlarımız suç duyurusunda bulunacaklar.” dedi.

AK Parti Kızılcahamam Kampı

Ömer Çelik, AK Parti Kızılcahamam Kampı’nın 3-4-5 Nisan’da yapılacağını söyledi.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X