AK Partili Aday Tüfenkci: “Bu Davayı Anlatmalısınız”

7 Haziran genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Malatya milletvekili adayları, gündüz gerçekleştirdikleri çalışmalara akşam mahalle toplantıları…

AK Partili Aday Tüfenkci: “Bu Davayı Anlatmalısınız”

7 Haziran genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Malatya milletvekili adayları, gündüz gerçekleştirdikleri çalışmalara akşam mahalle toplantılarıyla devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Malatya Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, Özalper mahallesinde düzenlenen ortak toplantıya katıldı. Özalper mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantının açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya’da 6’da 6 yapmak istediklerini hatırlattı. “KOALİSYONLARDAN ÇOK ÇEKTİK” AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci de, gece gündüz demeden çalıştıklarının altını çizerek, “Sizler de kapı kapı dolaşarak, bu davayı anlatmalısınız. Birileri koalisyonu hedefliyor. CHP’si de MHP’si de HDP’si de biliyor ki tek başlarına iktidar olamayacaklar. Biz koalisyonlardan çok çektik. Rabbim bir daha o günlere döndürmesin. Hepimiz oyumuza sahip çıkmalıyız ve Türkiye’yi yeni bir maceraya sürüklememeliyiz” dedi. ŞAHİN, 28 ŞUBAT’I İŞARET ETTİ AK Parti 24. Dönem Malatya Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de, Özalper mahallesinde yaptığı konuşmada, 28 Şubat’ı işaret etti. “İmam hatiplerin köklerine kezzap dökmek isteyenlerin köklerine millet kezzap döktü” diyen Mustafa Şahin, “Biz hizmetlerimizi anlatmakla, onlar ise bu ülkeye yaptıkları namertlikleri anlatmakla bitiremez” diye konuştu. 1999 yılında 3 siyasi partinin iktidara geldiğini anlatan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: “Koalisyon kurdular. Koalisyonu sizlere hizmet için değil, sizlerden intikam almak için kurdular. 28 Şubat post modern darbesini yapan kişiliksizlerin verdikleri görevleri yerine getirdiler. Bunları imam hatiplere kızınız, oğlunuz gitmesin diye, bu ülkenin başörtülü insanları kamuda görev alamasınlar diye uğraştılar. O gün bir gafil insan vardı Mesut Yılmaz. Diyordu ki, ‘Benim siyasi hayatıma da malolsa imam hatipleri kapatacağım ve kesintisiz eğitimi getireceğim.’ Ama millet ne yaptı? İmam hatiplerin köklerine kezzap dökmek isteyenlerin köklerine kezzap döktü.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X