AK Parti’li Çelik: ABD’nin Suriye’ye yaptırımları kaldırması olumlu bir gelişme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “ABD’nin Suriye’ye yönelik Sezar Yasası kapsamındaki yaptırımları yürürlükten kaldırması olumlu bir gelişmedir. Suriye’nin birlik ve dirliği için atılan her adım, bölgesel barış için de bir katkıdır” dedi.

AK Parti’li Çelik: ABD’nin Suriye’ye yaptırımları kaldırması olumlu bir gelişme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kardeş Suriye’nin birliği, bütünlüğü ve istikrarı ülkemiz ve bölgemiz için çok önemlidir. Cumhurbaşkanımız kardeş Suriye’nin geleceğe yürüyüşünde her zaman yanında olacağımıza dair güçlü bir irade ortaya koymuştur. ABD’nin Suriye’ye yönelik Sezar Yasası kapsamındaki yaptırımları yürürlükten kaldırması olumlu bir gelişmedir. Suriye’nin birlik ve dirliği için atılan her adım, bölgesel barış için de bir katkıdır” ifadelerini kullandı. (DHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X