AK Parti’li gençlerden bisikletli propaganda

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nin bahçesinde, AK Parti Bursa Gençlik Kolları üyelerinin kent merkezi ve ilçelerde bisikletlerle gezerek seçim çalışması yapacağı ‘Bisikletle Sağlıklı Yaşam Projesi’ni başlattı.

AK Parti’li gençlerden bisikletli propaganda

Gençlik kollarından 120 üyenin kullanacağı bisikletlerden birine binip tur atan Müezzinoğlu, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, demokrasinin de gençlerin de ‘gelecek’ anlamı taşıdığını söyledi.

Demokrasinin güçlü yerleştiği ülkelerde gençlerin geleceğe daha çok umut ve güvenle baktığını vurgulayan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

‘Türkiye’de demokrasinin daha güçlü bir şekilde yerleşmesini hedefliyoruz. Bu nedenle 1 Kasım seçimlerini önemsiyoruz, sizleri önemsediğimiz gibi. Demokrasi, aynı zamanda huzurun, barışın, ortak aklın, paylaşımın da olduğu bir yönetim anlayışıdır. Sizlerden arzumuz, bir çekişme, bir çatışma ortamından ziyade, sempati ortamı ve topluma pozitif enerji verme ortamı olması adına sağlıklı mesajlar verebilmek. Sağlık Bakanlığı olarak da hareketli yaşamı sağlıklı olmanın merkezine aldığımız için ‘sağlıklı gelecek, gençlerimizle gelecek’ diyoruz. Sağlıklı gelecek, sizlerin pozitif enerjileriyle topluma güzel örnek çalışmalarıyla demokrasiyi de tatlı bir rekabetin aracı olarak görmek, yoksa ayrışan, çatışan, kavga eden bir ortam değil, tam aksine davet eden, huzur veren, pozitif enerji veren bir alan olarak görmenizi arzu ediyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X