AK Parti’li Gençlerden Engellilere Ziyaret

AK Parti Çukurova Gençlik Kolları Başkanlığı bünyesinde yitirilmiş olan ‘engelli farkındalığını’ gün yüzüne çıkarmak amacıyla ‘Engelliler Komisyonu’ oluşturuldu.

AK Parti’li Gençlerden Engellilere Ziyaret

AK Parti Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Murat Kılınç, komisyonundaki arkadaşlarıyla ilk etkinlik olarak Rotary Yedipınar Rehabilitasyon Merkezi ve Engelliler Parkı’nı ziyaret ederek kurum hakkında bilgiler aldıklarını belirtti. Rehabilitasyon merkezinin başlangıçta özel bir dernek adı altında varlığını sürdürürken, AK Parti Hükümetinin atadığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın çalışmaları üzerine kamusallaştırılıp bu düzeye geldiğini söyleyen Kılınç, “Teşkilattaki gönüllü arkadaşların aldıkları hediyeler merkezdeki arkadaşlara takdim edilip; resimler çizilip oyunlar oynandı. Bu sayede sevginin yatırım gücüne bir kez daha şahit olduk. Bu etkinliklerin tek seferliğe mahsus olmayacağı sözünü verdik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X