AK Partili gençlerden şehit Halisdemir’e ziyaret

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Üyeleri, FETÖ mensubu hainler tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargâhı’nı canı pahasına savunan ve darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi başından vurarak etkis

AK Partili gençlerden şehit Halisdemir’e ziyaret

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen ve İlçe Sosyal İşler Başkanı Hakkı Şentürk ile İlçe Eğitim Komisyonu Başkanı Yaşar Yıldız’ın da iştirak ettiği kabir ziyaretinin ardından Bursalı heyet, şehir Halisdemir’in baba ocağında, aile fertleriyle bir araya geldi.

 

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri adına baba Hasan Hüseyin Halisdemir’e taziyelerini ileten AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Hakan Köprülüoğulları, “Bilmenizi isterim ki gönüldeki imanın omuzdaki yıldızlardan daha önemli olduğunu, vatan uğruna ne gibi fedakarlıklar yapılabileceğini bize gösteren; şehadetiyle memleketin yüreğini dağlayan şehidimizin ailesi bizim ailemiz, sizlerin acısı bizlerin acısıdır. Ve şunu da belirtmeliyim ki tüm Türkiye’de olduğu gibi Şehidimizin adını, Ömer Ağabeyimizin adını, Bursa’da da layıkıyla yaşatacağız. Böyle eşine az rastlanır bir kahramanlığı, biz unutsak bile tarih ve Yüce Mevla unutmayacaktır” dedi.

Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir de ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X