AK Parti’li gençlerden TBMM’ye çıkarma

AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Hamza Yurdaer ve beraberindeki gençlik kolları heyeti, Ankara’ya çıkarma yaptı.

AK Parti’li gençlerden TBMM’ye çıkarma

AK Parti grup toplantısına katılan Nilüferli AK Gençler, Başbakan Binali Yıldırım’la bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada bu davaya yüreğini koyan gençlere teşekkür eden Başbakan Yıldırım, “Sizler; kökü geçmişte, gözü gelecekte olan bir gençliksiniz. Türkiye’nin umudusunuz. Ülkemizin ve AK Parti’nin geleceği sizlerle aydınlanacak. Türkiye’nin önündeki engeller sizlerle aşılacak” dedi.

 

Gençliğe yapılan yatırımın bilincinde olduklarını söyleyen Hamza Yurdaer ise, Türkiye’nin geleceği için sorumluluk almaktan asla çekinmeyeceklerini belirterek, “Asım’ın nesli olmaktan geri durmayacağız. Ülkemizin önündeki engelleri kaldırmak için gece gündüz demeden çalışacak. Yeni anayasa ve başkanlık sistemini halkımıza anlatmak için kolları sıvayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X