AK Partili kadınlardan yetim çocuklara yardım

AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları, çetin geçen kış ayları için ihtiyaç sahibi yetim çocuklara mont yardımında bulundu.

AK Partili kadınlardan yetim çocuklara yardım

AK Parti Osmangazi İlçe Binasında gerçekleşen programa AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Bedir Kara ve Kadın Kolları üyelerin yanı sıra; AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, 24 ve 25. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve ilçe yönetiminde görevli partililer katıldı. Her kış mevsiminde bu ve benzeri hayır programlarını gerçekleştirmeye dikkat ettiklerini belirten AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Öncelikle bu programı düzenleyen Kadın Kolları Başkanı Sibel Bedir Kara ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Kış gününde çocuklara küçük birer hediye takdim etmek için bir araya geldiklerini söyleyen AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Bedir Kara da, “Peygamber Efendimiz çocukları mutlu etmeyi çok severdi. Bizler de Peygamber Efendimizi örnek alarak bu kış gününde çocuklarımızı ilçe binamıza davet ederek güzel vakit geçirmek istedik” diye konuştu. Güzel ve anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinin altına imza attıkları için kadın kollarını tebrik eden AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, “İnşallah çocuklarımız bu montları giydikleri zaman bizim onlara nasıl sarıldığımızı hissederler. İyi günlerde kullansınlar, yüzleri hep böyle gülsün” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X