AK Partili Özdağ’dan 3 yılda 3 seçim sinyali

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Türkiye’nin 2018 yılından itibaren 3 yıl içerisinde 3 seçim yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

AK Partili Özdağ’dan 3 yılda 3 seçim sinyali

2018 Ekim’de yerel seçimlerin yapılmasının muhtemel olduğunu belirten Özdağ, ardından 2019’da Cumhurbaşkanlığı, 2020’de ise genel seçimlerin gerçekleşmesi için AK Parti olarak çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Manisa’daki bayramlaşma törenlerinde konuşan Özdağ, şunları kaydetti: 

“Yeni bir değişiklik üzerinde çalışıyoruz. Siyasi parti liderleriyle görüşüldükten sonra öneri Meclis’te onanacak. Türkiye’nin acilen yeni bir Anayasa değişikliğine ihtiyacı var. Bu gerçekleştiği an tahminen 2018 Ekim ayında da yerel seçimler kapımızı çalacak. Yerel seçimler normalde 2019 yılında olacaktı. Milletvekili seçimi de 2019 yılında olacakken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce söylediği ‘Milletvekilliği süresi 5 yıl olmalıydı’ demesi ile bu dönem milletvekilliği yapanlar 5 yıl olarak milletvekilliği yapacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X