AK Partili Özdağ’dan Anneler Günü Mesajı

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, çözüm sürecinin devam ettiğini belirterek, “Bu süreçte en büyük arzumuz ve çabamız annelerin yürek…

AK Partili Özdağ’dan Anneler Günü Mesajı

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, çözüm sürecinin devam ettiğini belirterek, “Bu süreçte en büyük arzumuz ve çabamız annelerin yüreklerinin yangın yerine dönmediği, annelerin evlat acısı yüzünden gözyaşı dökmediği bir Türkiye’yi inşa etmektir” dedi. AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Selçuk Özdağ mesajında şu ifadelere yer verdi: “7 bölgesiyle milli birlik ve kardeşlik duygularımız gelişmiş hep birlikte Türkiye’yiz diyen, daha zengin, daha müreffeh, insan hak ve özgürlüklerinin alanı genişlemiş yeni bir Türkiye yolunda çözüm süreci devam ediyor. Bu süreçte en büyük arzumuz ve çabamız annelerin yüreklerinin yangın yerine dönmediği, annelerin evlat acısı yüzünden gözyaşı dökmediği bir Türkiye’yi inşa etmektir. Bizim için annelerin mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir. Biz kadını bir İstanbul olarak değerlendiren kültürün çocuklarıyız. Bence kadın bir İstanbul, erkek ise onu fethetmeye mecbur ve memur bahtlı Fatih. Kadınlar İstanbul olarak kaldıkça kapılarında Fatihler eksilmeyecektir. Bize Fatihçe şahlanışlar bahşedecek annelere, kadınlara çok muhtacız. Bugün batı dünyası ailesini kaybetti. Sosyal devlet olduğu için ayakta kalıyor. Aileleride anneler yapıyor. Anadolu’da yuvayı dişi kuş yapar şeklinde bir söz vardır. Anneler evlerimizin direği, ruhu, neşesi, geleceği ve teminatıdır” Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerin, aşkın, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması olduğunu belirten Özdağ, masajına şöyle devam etti: “Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri, anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, ’Cennet, annelerin ayakların altındadır’ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.” Günümüz Türkiyesinde ciddi bir şekilde ailevi problemlerin yaşandığını kaydeden Özdağ, şöyle konuştu: “Türkiye anayasada sosyal bir devlet olmakla beraber reelde ise baktığımızda sosyal devlet olmaya çalıştığımızı, gayret gösterdiğimizi görüyoruz. Bu dönemde eğer ailemizi kaybedersek ki aile bizim için en büyük devlet ve imparatorluktur. O zaman çok ciddi sosyal patlamalarla, yaralarla karşılaşırız. Onları tekrar sağlamlaştırmak için tekrar çok gayretler sarf etmek zorunda kalırız. Bu nedenle geleceğimiz olan ailemizi korumak ve yaşatmak annelerimizin elindedir. Bu duygu ve düşüncelerle haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X