AK Parti’nin de bir ömrü var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ‘Koalisyon dönemleri gelebilir. Nihayet Ak Parti’nin de siyasi partilerin de bir ömrü vardır’ dedi.

AK Parti’nin de bir ömrü var

Şahin, partisinin Karabük milletvekili adaylarının tanıtım töreninde konuştu. Muhalefet partilerinin koalisyon özlemi içinde olduğunu savunan Şahin, şunları söyledi:

‘Acaba bu seçimlerde Ak Parti’yi biraz zayıflatabilir miyiz, milletvekili sayılarını düşürebilir miyiz, 276’nın altına çekebilir ve bir koalisyon yolunu açabilir miyiz hedefindeler. Hiç birinin tek başına iktidara gelme umudu da yok, düşüncesi de yok. İşte iktidara en yakın parti ana muhalefet partisidir. O da yüzde 35’ten yukarısını göremiyor. Koalisyon dönemleri gelebilir. Nihayet Ak Parti’nin de, siyasi partilerin de bir ömrü vardır. Haziran seçimlerini kazanabiliriz, tek başımıza iktidara devam edebiliriz ama bizden sonrasını da düşünmek zorundayız. Onun için siyasi istikrarın devam edebilmesi için artık başkanlık sistemine bu ülke geçmelidir.’

CHP’NİN REKLAM FİLMİ

CHP’nin ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ temalı reklam filmine değinen AK Partili Şahin, ”Milletçe alkışlıyoruz’ diye bir slogan tutturmuşlar. Bir trafo önünden bir kedi geçiyor. Ne olduğu bugün anlaşıldı. ‘Milletçe alkışlıyoruz’ demek, ‘milletçe bu iktidarı protesto ediyoruz’ anlamındaymış. 13 yıldır iktidarda olan, her girdiği seçimden bir önceki seçimden daha fazla oy alarak tekrar iktidar olmuş bir siyasi partiyi güya alkışlarla protesto edecekler ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X