AK Parti’nin Meclis Başkanvekili belli oldu

AK Parti TBMM Grup toplantısında, AK Parti’ye Başkanlık Divanında düşen üyelikler ile grup başkanvekilleri ve grup yönetimi belirlendi.

AK Parti’nin Meclis Başkanvekili belli oldu

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleşen grup toplantısının basına kapalı bölümünde, AK Parti’ye Başkanlık Divanında düşen üyelikler ile grup başkanvekilleri ve grup yönetimi kurulu üyeleri için seçim yapıldı.

Amasya Milletvekili Naci Bostancı Meclis Başkanvekili, Çorum Milletvekili Salim Uslu ile Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu Meclis İdare Amiri, Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu katip üye olarak seçildi.

AK Parti’de geçen dönem 5 olan grup başkanvekili sayısı 25. Dönem’de 4’e indi. Grup Başkanvekilliğinde Ahmet Aydın ve Mahir Ünal yerlerini korurken, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile İstanbul Milletvekili Doğan Kubat yeni grup başkanvekilleri oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X