AK Parti’ye şok saldırı!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Emirdağ ilçe seçim bürolarına gelen bir grubun bazı partilileri darp ederek, parti bayraklarını yaktığını söyledi.

AK Parti’ye şok saldırı!

Yurdunuseven, gazetecilere yaptığı açıklamada, başka bir siyasi partiye mensup grubun seçim bürolarına saldırıda bulunduğunu belirtti.

Saldırganların seçim bürosunun anahtarını görevliden zorla aldığını, olaya müdahale eden bazı partilileri de darp ettiğini anlatan Yurdunuseven, şöyle konuştu:

“Arkadaşlarımız darp edilmiş, seçim büromuza girilmiş ve bayraklarımız yakılmıştır. Akabinde Emirdağ Belediyesinin itfaiye aracı gelip bayraklarımızı indirmiştir. Bu saldırıyı organize ettiği bildirilen bir kişi ile birlikte toplam 6 kişi gözaltına alınmıştır. Burada bizim moralimizi bozan bayrak yakılmasıdır. Zira parti bayrağının niye yakıldığını herkes çok iyi bilmektedir. Onların amacının kaos olduğunu çok iyi biliyoruz. Onların oyununa gelmeyeceğiz. Biraz önce de araçlarımızın önünü kesip yumrukları saldırmışlar. Yine gerekli mercilere şikayetimizi yaptık.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X