AK Parti’ye yeni katılanlara rozet

Mudanya AK Parti İlçe Başkanlığı son 1 ayda partiye üye olan 750 kişiden 80’ine, düzenlenen Demokrasi Şöleni Gecesi’nde parti rozeti taktı.

AK Parti’ye yeni katılanlara rozet

ÖMER BİLİK

 

Geceye AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, İl Başkanı Cemalettin Torun, Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya ve yönetim kurulu üyeleri eski belediye başkanı ve adaylarının yanı sıra ilçe başkanlığı yapanlar, AK Partili Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, “Bir tek oyun bile çok önemli olduğu 1 Kasım seçimlerinde sizlerden son dakikaya kadar çok çalışmanızı beklerken, parti içi küslüklere yer vermeyin. Ben 7 Haziran seçimlerinde milletvekili oldum ancak 1 Kasım seçimlerinde aday olmadım. Partimizde küskünlüklere yer yok” dedi.

İl Başkanı Cemalettin Torun da, “Gün çalışma günü. Çok önemli seçim sürecinden geçiyoruz. AK Parti ile istikrar için büyük destek verelim. Mudanya halkı destek versin ki, Mudanya, Bursa ve Türkiye güçlü olsun” diye konuştu.

Daha sonra AK Parti’ye son 1 ayda katılan 750 kişiden geceye katılan 80 kişiye Su, Torun ve Kaya taraından parti rozetleri takıldı.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X