Akar ve kuvvet komutanları Şırnak, Siirt ve Bitlis’te

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın kuvvet komutanlarıyla birlikte Şırnak, Siirt ve Bitlis illerinde denetlemelerde bulunduğunu açıkladı.

Akar ve kuvvet komutanları Şırnak, Siirt ve Bitlis’te

TSK’dan yapılan açıklamaya göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki inceleme ve denetlemelerine 4 Nisan 2017 tarihinde devam etti. Akar, ilk olarak Şırnak’a giderek 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında incelemelerde bulundu. Müteakiben Şırnak Akçay mevkiinde bölücü terör örgütü tarafından el yapımı patlayıcı madde kullanılarak yapılan hain saldırı sonucunda yaralanan personeli hastanede ziyaret eden Akar, durumları hakkında bilgi aldı.

Hastanedeki ziyaretin ardından Şırnak Valiliğine geçen Akar, Şırnak Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti. Akar çarşıda halk ve esnaf ile de sohbet ettikten sonra beraberindeki heyetle Şırnak’tan ayrılarak Siirt’e geçti.

Açıklamada, Akar’ın Siirt’te şehir merkezinde vatandaşlarla sohbet eden ettikten sonra Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiği bildirildi. Siirt’teki ziyaret ve incelemelerini tamamlayan Akar ve beraberindeki heyetin, Bitlis/Tatvan’a geçerek 10‘uncu Komando Tugay Komutanlığını denetlediği kaydedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X