Akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar

Erzincan’da bir otomobil, akaryakıt istasyonundan yakıt alırken bir anda alev aldı. Baba ile kızı alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtuldu.

Akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar

Olay, Erzincan merkezde bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Lokman Y. idaresindeki otomobil akaryakıt dolumu esnasında bir anda alev aldı.

Lokman Y. can havliyle otomobildeki kızını da alarak araçtan uzaklaşırken yangın ise akaryakıt istasyonu çalışanlar tarafından daha fazla büyümeden söndürüldü.

Baba ile kızı son anda alevlerin arasında kalmaktan kurtulurken, o anlar ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X