Akçakoca Yeni Bir Mekana Daha Kavuştu

Akçakoca Çınar Caddesinde hizmete giren işletmeyi Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Başkan Yardımcısı Ali Direk birlikte hizmete açtı….

Akçakoca Yeni Bir Mekana Daha Kavuştu

Akçakoca Çınar Caddesinde hizmete giren işletmeyi Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Başkan Yardımcısı Ali Direk birlikte hizmete açtı. Kurdela kesiminden önce açılış törenine katılanlara hitaben kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Her geçen gün sektöre farklı anlayış ve tatlarda hizmet sunacak işletmelerin katılıyor olmasından mutluluk duyuyoruz. İhtiyaçlara cevap veren aranılan tadın ve keyfin bulunduğu bir Akçakoca hepimizin arzusudur. Gelende mutlu olacaktır. Genç kardeşlerimize hayırlı kazançlar diliyorum. Allah gönüllerince versin” diye konuştu. Açılışta konuklarına çok farklı tatlar içeren ürünlerini ikram eden işletme sahibi Burçin- Serhat çifti “Akçakoca’da farklı ne yapabilirizi uzunca araştırdık. Yeni tatları müşterilerimize tattıracağız” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X