Akçakocaspor Antrenörü Selahattin Bal, Mutlu Sonu Değerlendirdi

Süper Amatör’den Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkan Akçakocaspor Antrenörü Selahhatin Bal 2014-2015 Süper Amatör ligini değerlendirdi. Bal, “Hedefimiz…

Akçakocaspor Antrenörü Selahattin Bal, Mutlu Sonu Değerlendirdi

Süper Amatör’den Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkan Akçakocaspor Antrenörü Selahhatin Bal 2014-2015 Süper Amatör ligini değerlendirdi. Bal, “Hedefimize ulaştık” dedi. Antrenör,Selahattin Bal, Süper Amatör Ligde yapılan mücadelenin asıl hedefinin Bal Ligine çıkmak olduğunu ve bununda başarıldığını belirtti. Selahattin Bal, sezon öncesi yeni bir yönetim oluşmasının ardından Akçakocaspor yeni yönetimle daha dinamik şekilde mücadeleye başladığını belirterek ’’Hedef BAL’dı ve takımı ona göre donattık. Yüzde 80 Akçakocalı futbolcular iye lige başladık. 5-6 tane oyuncu takviye ettik. 26 Maçta 3 beraberlik ve 22 galibiyet aldık ve şampiyon olduk. Bu başarıda öncelikle Belediye Başkanımız Cüneyt Yemenici, Kulüp Başkanımız ve Yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Onların bize maddi ve manevi çok büyük katkıları var” dedi. Bal, “Sezon boyunca bölge stadlarında en önemli sorunlar arasında bir çok stadın zemininde zorluklar çektik, bizce en önemlisi bölgedeki statların gözden geçirilmesi gerekiyor. Bal liginde önemli hazırlıklarımız var, bu değerlendirmeyi sonra yapacağız ve çalışmalarımız hızla ilerliyor.Amacı olan takım her zaman başarılı olacaktır’’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X