Akçalar ateşten çıktı!

Yeşil beyazlılar kendisi gibi düşmeme mücadele veren Atıcılarspor’u deplasmanda Furkan’ın golleriyle yenerek grubun dibinden 8. sıraya yükseldi.

Akçalar ateşten çıktı!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa 1. Amatör Küme 1. Grup’ta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Akçalarspor, Atıcılarspor’u 2-1 mağlup etti. Yeşil beyazlıları kritik galibiyete taşıyan golleri 59. ve 67. dakikalarda Furkan Çılden attı. Atıcılarspor 88’de Baki ile farkı bire indirerek umutlansada maçta başka gol olmadı ve Akçalarspor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla yeşil beyazlılar puanını 8’e yükselterek 8. sıraya çıkarken 7 puanda kalan 9. sıradaki Atıcılarspor ise son sıraya geriledi.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Murad Albay (***), Mücahit Kaya (**), Mert Tezerişen (**)

GOLLER: Dk.59-67 Furkan Çılden (Akçalar), Dk.88 Baki (Atıcılar)

KIRMIZI KART: Dk.90 Veysel (Atıcılar)

ATICILARSPOR: Besimhan (*), Veysel (*), Hüseyin (**), Baki (**), Murat (**), Alican (*), Savaş (*), Ahmet (*), Ali (*), Uğur (*), Niyazi (**)

AKÇALARSPOR: Fatih (**), Volkan (**), Ümit (*), Onur (***), Emre (**), Furkan Sarnıç (**), Faik (***), Gürkan (**), Furkan Çılden (***), Şeref (*), Mustafa (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X