Akçalar’a 3 yılda 5 bin konut

M.G Modern Life İnşaat Başkanı Mehmet Gül, Nilüfer’de inşaat imarlı alan kalmayınca Akçalar’ın imara açıldığını belirterek, önümüzdeki 3 yılda bölgeye 5 bin konut yapılacağını söyledi.

Akçalar’a 3 yılda 5 bin konut

Söz konusu evlerin akıllı sistem olacağını ifade eden Gül, vanaların ve ısınma sistemlerinin uzaktan telefonla bir tuşa basarak açılıp kapanabileceğini vurguladı. 

Gül, ”Evlerde merkezi sistem süpürge yapıyoruz ve bu sistemin motoru balkonda oluyor tüm odalarda süpürge hortumlar mevcut evin içi toz olmadan temizlenecek” dedi. 

Akçalar’ın Bursa’nın yeni cazibe merkezi olacağını ileri süren Gül, Nilüfer ilçesinde imara açılacak alan kalmadığının altını çizdi. Gül, ”Akçalar bölgesi yeni imara açıldı. Bu bölge canlı ve hareketli bir bölge olacak. Akçalar’a önümüzdeki 3 yılda 5 bin üzerinde daire yapılacak. Rağbet görmesinin en büyük sebeplerinden biri de göl manzarası, havasının temizliği ve yeşillikler içinde olması” diye konuştu. Gül, Akçalar’da akıllı ev fiyatlarının 3+1 daireler için 250 ile 300 bin lira arasında olacağını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X