Akdeniz’de bitir işi

Bursaspor, son haftalara rahat girmek için Antalya’da 3 puan arıyor. Maç kazanma sıkıntısı ve az da olsa düşme endişesi yaşayan yeşil beyazlılar, Avrupa’yı zorlayan rakibi önünde kötü günleri atlatmayı planlıyor… Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Ha

Akdeniz’de bitir işi

Spor Toto Süper Lig’de 35 puanla 15. sırada yer alan Bursaspor, 32. hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. 49 puanla 6. sırada yer alan rakibine karşı sahadan 3 puanla ayrılarak ligde kalmayı garantilemek isteyen yeşil beyazlıların bu zorlu mücadelesi saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi İzmir Bölgesi’nden Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve İlker Takpak yapacak.

Sakatlar çoğaldı

Beşiktaş karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyete rağmen sergilenen mücadeleci futboldan umutlu olan Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek’i sakat oyuncuların çokluğu düşündürüyor. Antalyaspor karşılaşmasında yeşil beyazlılarda Aziz Eraltay, Bilal Kısa, Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal kadroda yok. Örnek, sakatlığı iyiye giden Pablo Martin Batalla, Joshua John ve Emre Taşdemir’i de Antalya’ya götürdü. Adnan Hoca’nın Antalyaspor karşısında nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı merak konusu. Antalyaspor’da ise cezalı oldukları için Mbilla ve El Kabir forma giyemeyecek.   

STAT: Antalya Arena

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İlker Takpak

EKSİKLER: Mbilla, El Kabir

EKSİKLER: Serdar, Furkan, Aziz, Bilal

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 5 TL

19.00 beIN SPORTS2


ANTALYASPOR

35 Ferhat Kaplan

28 Ondrej Celustka

24 Salih Dursun

3 Diego

31 Ramon Motta

23 Sakıb Aytaç

33 Sandro Raniere

8 Charles Fernando

63 Deniz Kadah

90 Richard Danilo

9 Samuel Eto’o

BURSASPOR

1 Harun Tekin

22 Erdem Özgenç

66 Tomas Sivok

24 Ertuğrul Ersoy

33 Onur Atasayar

6 Şamil Çinaz

8 Cristobal Jorquera

18 Kubilay Kanatsızkuş

10 Pablo Martin Batalla

12 Sinan Bakış

30 Bogdan Stancu

Antalyaspor maçının kritiği OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeşil beyazlı taraftalar Antalya Arena’da oynanacak maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

Deplasman karnemiz zayıf

Bursaspor, en son galibiyeti 8. haftada da Alanyaspor’a karşı almıştı.

Bursaspor, ligde çıktığı son 11 deplasman maçında 2 beraberlik, 9 mağlubiyet elde etti. Bu periyotta yalnızca Karabükspor ve Osmanlıspor’dan 1’er puan alabilen Timsah, bu şanssızlığını Antalyaspor karşısında kırmak istiyor. Yeşil beyazlılar en son deplasman galibiyetini ise 22 Ekim 2016’da Alanyaspor’u deplasmanda Cristobal Jorquera’nın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek almıştı. 

42. randevu!

Bursaspor ile Antalyaspor, bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 42. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 41 maçta Bursaspor, sahadan 19 galibiyetle ayrılırken, Antalyaspor ise 11 karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan karşılaşmayı yeşil beyazlılar, Kubilay Kanatsızkuş ve Batalla’nın golleriyle 2-1 kazanmıştı.

Samuel Eto’o 3 maçta 3 gol attı

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, Süper Lig’de Bursaspor’a karşı oynadığı 3 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı. Bu maçların 2’sini kırmızı beyazlı ekip kazanırken, 1 mücadelede ise Bursaspor 3 puana uzanan taraf olmayı başardı.

Bilal ve Aziz Bursa’da kaldı

Beşiktaş maçında 2-0’lık yenilginin yanı sıra önemli sakatlar da veren Bursaspor dün Antalya’ya eksik kadroyla gitti. Sakatlıkları bulunan Bilal Kısa ile Aziz Behich Bursa’da bırakıldı. Sakatlıkları tam olarak geçmeyen Pablo Martin Batalla, Emre Taşdemir ve Josua John ise 22 kişilik kadroya dahil edildi. Teknik Direktör Adnan Örnek’in bu oyuncularla ilgili son kararını maç öncesi yapacağı toplantıda vereceği öğrenildi.

Kimler gitti?

Yenişehir Havaalanı’ndan kalkan özel uçakla Antalya’ya giden yeşil beyazlı takımın 22 kişilik kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Harun Tekin, Mert Günok, Pabo Batalla, Erdem Özgenç, Ertuğrul Ersoy, Tomas Sivok, Onur Atasayar, Şamil Çinaz, Cristobal Jorquera, Sinan Bakış, Josua John, Bogdan Stancu, Boban Jovic, İsmail Konuk,  Emre Taşdemir, Merter Yüce, Ricardo Faty, Mert Örnek, Sercan Yıldırım, Kubilay Kanatsızkuş, Furkan Soyalp ve Rüştü Hanlı.

Maç heyecanı OLAY’da yaşanır!

Bursaspor’un bugün Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak. Antalya’dan gün boyu yapılacak yayınlarla son dakika gelişmeleri ve mücadelenin atmosferi canlı yayınlarla sizin ekranınızda olacak. Gözünüz OLAY’da olsun.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X