Akdeniz’de özel gece!

A Milli Takımımız, hazırlık maçında bu akşam İsveç’i ağırlayacak. Antalya Stadı’ndaki mücadele 20.45’te başlayacak.

Akdeniz’de özel gece!

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde bir mucizeyi gerçekleştirip en iyi grup üçüncüsü olarak 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek finallere katılma hakkı elde eden A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında bugün Antalya’da İsveç ile karşılaşacak. Milli takımımıza ilk kez ev sahipliği yapacak Antalya Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie yönetecek.

YILIN İLK SINAVI

EURO 2016 finallerine hazırlık kapsamında oynadığı ilk iki maçta Katar’ı deplasmanda 2-1 yenen, Yunanistan ile İstanbul’da golsüz berabere kalan ay yıldızlılar, yeni yılın ilk randevusunda İsveç karşısında gücünü deneyecek. 18 yıl aradan sonra Antalya’da maça çıkacak A Milli Futbol Takımı’na büyük ilgi gösteren sporseverler, biletleri tamamen bitirdi. Milli Takım aday kadrosunda Bursaspor’dan Harun Tekin ile sakatlığı henüz tam olarak geçmeyen Serdar Aziz yer alıyor.

20.45 TV8/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X