‘Akdeniz’in Diva’sı olmak istiyorum’

Gönül Girgin ve Aykut Bursalı’nın Hilton Otel’deki düğününde sahne almak için Bursa’ya gelen Ziynet Sali, artık ülke sınırlarını aşmak istediğini söyledi.

‘Akdeniz’in Diva’sı olmak istiyorum’

Rıdvan DEMİR

 

Pop müziğin güçlü sesi Ziynet Sali, önceki akşam Bursalı Havlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aykut Bursalı ile Gönül Girgin’in Hilton Otel’deki düğününde sahne aldı. Konser öncesi samimi açıklamlarda bulunan Sali, Akdeniz’in Diva’sı olmak istediğini söyledi. Sali, ‘Her sanatçı sınırlarını aşmak ister. Ben de onlardan biriyim, doymayanlardanım, kendi kendime yetmeyenlerdenim’ dedi. 

TSM ALBÜMÜ YAPACAK

Müzik adına bir çok hayali olduğunu ancak ayaklarının da yere bastığını söyleyen Ziynet Sali, Bursa’da Zeki Müren’e olan hayranlığından da bahsetti. Çocukluğunda Zeki Müren şarkıları söylediğini dile getiren Sali, ‘Sanat Güneşi için yapılan saygı albümünde yer almasam da eğitimin aldığım bir Türk sanat müziği albümü yapmak istiyorum’ dedi. Sali, yıllardır Jennifer Lopez’e benzetilmekten de rahatsız olmadığını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X