Akdoğan’dan ‘aday değilim’ açıklaması

Bir süredir kulislerde CHP İl Başkanlığı’na aday olacağı konuşulan Gürhan Akdoğan, düzenledi basın toplantısında aday olmadığını açıkladı.

Akdoğan’dan ‘aday değilim’ açıklaması

Uzun süredir örgüt üyelerindenden ve delegelerden aday olması yönünde yoğun taepler geldiğini belirten Akdoğan, “Bugün Türkiye’nin ihtiyacı bir muhalefet yaratmaktır. Bir muhalefet örgütlenmesine ihtiyaç var. Bu sürece herhangi bir olumsuz katkı koymamak adına aday olmayacağım. Kimseyle pazarlık yapmadım ve kimse adına adaylık yarışına girmiyor değilim. Partimin bir emekçisi olarak ilçe başkanlarımın ve seçilecek il başkanımın emrindeyim. Örgütsel dayanışmamızla, sol kültürümüzün gereği olan demokratik haklarımıza sahip çıkmak, en başta parti içi demokrasiyi yaşama geçirmek, parti içi anlamsız muhalefete bir son vermek ve birlik – beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partili olmanın gururunu hep beraber yaşamak hepimizin en büyük arzusudur” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X